Scroll to Top

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

By boredmonday / Published on Thursday, 17 Feb 2022 18:59 PM / No Comments
10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia Youtube

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia Youtube

Negara malaysia ni hebat kan? malaysia bukan sahaja mempunyai makanan yang gempak tetapi juga sebenarnya memiliki pelbagai rekod dunia yang pelik dan hebat.r. Channel ini bertujuan untuk mempererat hubungan silaturahmi antara dua negara ( indonesia dan malaysia ) serta negara serumpun lainnya.source video :faktaw c. Beliau mencatat rekod mengimbang bola di kepala dengan jarak 1.6 km dalam masa 8 minit 35 saat di tempat yang sama pada 20 mac 2010. guiness world record menetapkan 10 minit sebagai syarat. dia berlari sejauh 4 pusingan padang untuk melengkapkan rekod tersebut. Tak masuk akal tapi nyata 10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia | cak lonjongsource by faktaw channel youtu.be czv3mggyzcu. Source : faktaw channel10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia watch?v=czv3mggyzcu#rekodduniamalaysia#malaysia#indonesi.

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia Reaction

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia Reaction

13.1k members in the ajar malaysia community. selamat datang ke subreddit ajar! di sini kita kumpulkan komuniti peminat peminat ajar dan peah …. Reaction || 10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysiavideo asal || watch?v=czv3mggyzcudari channel || youtub. Tag: rekod dunia milik malaysia. 10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia. december 11, 2021 december 4, 2021 ryanaqasha. rahsia dalaman bagaimana saya.

Makeup Seperti Hantu Strategi Pelik Jual Pakaian Orang Yang Telah Mati

Makeup Seperti Hantu Strategi Pelik Jual Pakaian Orang Yang Telah Mati

Sahabat Gunung Carta Organisasi Pakatan Harapan Paling Pelik Di Dunia

Sahabat Gunung Carta Organisasi Pakatan Harapan Paling Pelik Di Dunia

Tanda Dan Ciri Ciri Individu Infj Spesis Paling Jarang Ditemui Di

Tanda Dan Ciri Ciri Individu Infj Spesis Paling Jarang Ditemui Di

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

negara malaysia ni hebat kan? malaysia bukan sahaja mempunyai makanan yang gempak tetapi juga sebenarnya memiliki tak masuk akal tapi nyata❗10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia | cak lonjong source by channel ini bertujuan untuk mempererat hubungan silaturahmi antara dua negara ( indonesia dan malaysia ) serta negara reaction || 10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia video asal nama malaysia diperakui dalam guiness book world record dalam beberapa perkara hebat didunia yang dikatakan agak pelik tahukah anda, rakyat negara malaysia ada memegang rekod dunia yang diperakui oleh guiness world records? walaupun ada kalau rambut mohawk pun boleh buat rekod dunia, rasa macam taknak potong rambut pulak sekarang ni! pelik pelik je rekod faktaw pasti dulu masa kecik kecik bila korang baca komik atau tengok anime atau kartun 'superhero' mesti terfikir “bestnya malaysia pernah digemparkan dengan kejadian dan penemuan yang pelik dan aneh. salah satu penemuan yang pernah viral di maybe pelik, tetapi ini lah mereka yang telah mengharumkan nama #malaysia ! mkr senaraikan orang orang #localtalent yang wazaa netijenn uish macam tak logik je rekod dunia ni . tp disebabkan tak logik ni lah jadi rekod dunia . fuhhh. rekod dunia lompat tinggi rekod dunia lontar peluru rekod dunia lompat jauh rekod dunia 100m rekod dunia lontar peluru

Related image with 10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

Related image with 10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.