Scroll to Top

Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Pertuduhan Pindaan

By boredmonday / Published on Monday, 18 Feb 2019 01:06 AM / No Comments
Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Terhadap Pertuduhan Pindaan Astro

Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Terhadap Pertuduhan Pindaan Astro

"faham, mengaku tidak bersalah," katanya. mengikut pertuduhan pindaan itu, ahmad zahid didakwa sebagai menteri dalam negeri di kementerian dalam negeri telah mendapat untuk dirinya, sesuatu benda. Pertuduhan pindaan itu membabitkan pertukaran euro 15,000 kepada 15,000 swiss franc. sejurus pertuduhan pindaan dibacakan jurubahasa, ahmad zahid kemudian menjawab mengaku tidak bersalah. "faham, mengaku tidak bersalah," katanya. mengikut pertuduhan pindaan itu, ahmad zahid didakwa sebagai menteri dalam negeri di kementerian dalam negeri telah. 06 16 2022 02:28 pm. bernamapix. shah alam: bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi (gambar) mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi di sini hari ini atas satu tuduhan. Mengikut pertuduhan pindaan itu, ahmad zahid didakwa sebagai menteri dalam negeri di kementerian dalam negeri telah mendapat untuk dirinya, sesuatu benda berharga iaitu wang tunai rm3 juta tanpa. Shah alam, 16 jun – bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi di sini hari ini atas satu tuduhan pindaan rasuah berhubung sistem visa luar negara (vln). hakim datuk mohd yazid mustafa mengarahkan pertuduhan pindaan dibacakan semula kepada ahmad zahid, 69, selepas membenarkan permohonan timbalan pendakwa […].

Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Pertuduhan Pindaan Berita Harian

Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Pertuduhan Pindaan Berita Harian

Pertuduhan pindaan itu membabitkan pertukaran euro 15,000 kepada 15,000 swiss franc. sejurus pertuduhan pindaan dibacakan jurubahasa, ahmad zahid kemudian menjawab mengaku tidak bersalah. "faham. Kuala lumpur: bekas timbalan perdana menteri, datuk seri dr ahmad zahid hamidi, mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi di sini, hari ini, atas satu pertuduhan pindaan bagi pengubahan wang haram membabitkan dana yayasan akalbudi. Sejurus pertuduhan pindaan dibacakan jurubahasa, ahmad zahid kemudian menjawab mengaku tidak bersalah. “faham, mengaku tidak bersalah,” katanya. mengikut pertuduhan pindaan itu, ahmad zahid didakwa sebagai menteri dalam negeri di kementerian dalam negeri telah mendapat untuk dirinya, sesuatu benda berharga iaitu wang tunai rm3 juta tanpa.

Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Pertuduhan Pindaan

bekas timbalan perdana menteri, datuk seri dr ahmad zahid hamidi, mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi di sini, hari bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi di sini hari ini buletinbernama : bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah kuala lumpur: bekas timbalan perdana menteri, datuk seri dr ahmad zahid hamidi, mengaku tidak bersalah di mahkamah bekas timbalan perdana menteri, datuk seri ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi shah alam atas datuk seri ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi shah alam atas satu tuduhan pindaan rasuah buletinbernama: bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah bekas timbalan perdana menteri ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah di mahkamah tinggi hari ini atas satu tuduhan bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi hari ini mengaku tidak bersalah di mahkamah sesyen presiden umno, datuk seri dr ahmad zahid hamidi mengaku tidak bersalah atas 33 pertuduhan menerima suapan berjumlah bekas timbalan perdana menteri datuk seri dr ahmad zahid hamidi hari ini sekali lagi dihadapkan ke mahkamah atas tuduhan presiden umno datuk seri dr ahmad zahid hamidi hari ini didakwa di mahkamah sesyen di sini atas satu pertuduhan

Related image with Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Pertuduhan Pindaan

Related image with Ahmad Zahid Mengaku Tidak Bersalah Pertuduhan Pindaan

Leave a Reply

Your email address will not be published.