Scroll to Top

Beri Masa Anggota Parlimen Bahas Isu Hudud

By boredmonday / Published on Thursday, 18 Feb 2010 01:52 AM / No Comments
Beri Masa Anggota Parlimen Bahas Isu Hudud Youtube

Beri Masa Anggota Parlimen Bahas Isu Hudud Youtube

Keputusan untuk menangguhkan perbahasan rang undang undang (ruu) persendirian di parlimen semalam, adalah tepat. naib presiden pas, datuk mohd amar nik abdullah menjelaskan perbahasannya bagi tujuan meminda akta mahkamah syariah (bidang kuasa jenayah) 1965 memakan masa yang panjang. Ahli parlimen kota melaka, khoo poay tiong menegaskan, ia termasuk untuk tidak melantik salah seorang daripada mereka sebagai ketua menteri. fasa ppn | peralihan fasa di johor, pahang mulai 8 oktober negeri yang bakal beralih ke fasa seterusnya adalah melibatkan johor yang beralih daripada fasa 2 ke fasa 3, manakala pahang pula beralih ke fasa 4. Pengerusi bersih cabar sekatan ke luar negara pengerusi bersih maria chin abdullah memfailkan permohonan semakan kehakiman di mahkamah bagi mencabar sekatan terhadap beliau daripada ke luar negara. Beri masa anggota parlimen bahas isu hudud. astro awani. 1:41. pota lulus tunjuk solidariti anggota parlimen kerajaan. astro awani. 1:04. anggota parlimen syiah maut. Jelas mohd. amar, cadangan taklimat khusus kepada wakil rakyat barisan nasional itu disambut baik oleh anggota exco kerajaan negeri kelantan. sesi taklimat itu bagaimanapun tidak akan menyentuh soal hukum hudud, qisas dan takzir kerana hal itu sudah dibuat melalui pelbagai seminar dan program anjuran kerajaan negeri itu sebelum ini, tambahnya.

Seminar Nasional Keperawatan Esa Unggul Bahas Isu Dan Tren Metode

Seminar Nasional Keperawatan Esa Unggul Bahas Isu Dan Tren Metode

Beri masa anggota parlimen bahas isu hudud. astro awani. 2:47. debat ruu 355: wajarkah ruu 355 dijadikan undang undang? astro awani. 2:02. dialog antara agama beri. Beri masa anggota parlimen bahas isu hudud. astro awani. 1:04. anggota parlimen syiah maut. astro awani. 2:04. ahli parlimen pas tidak sepakat buat keputusan. astro. Terengganu boleh laksanakan undang undang hudud pada bila bila masa. ketua hakim syarie terengganu, wan mohd zakri wan mohd berkata penguatkuasaanya boleh dilakukan berikutan enakmen kesalahan jenayah syariah (hudud dan qisas) sudah diluluskan dewan undangan negeri (dun) pada 2001 lalu.

Bertaubatlah Ahli Parlimen Utusan Digital

Bertaubatlah Ahli Parlimen Utusan Digital

Yayasan Akalbudi | Tiga Ahli Parlimen Umno Lompat Parti, Takut Disiasat Sprm

tiga ahli parlimen umno mengambil tindakan melompat parti bagi mengelakkan diri disiasat sprm, kata presiden umno datuk antara gelagat ahli parlimen semasa perbahasan isu hudud di parlimen. maklumat lanjut sila layari klpos . seorang ahli parlimen dap menggesa perdana menteri ismail sabri yaakob membatalkan pelantikan tajuddin abdul rahman bekas timbalan perdana menteri, datuk seri ahmad zahid hamidi mendedahkan terdapat lima ahli parlimen umno datuk mas ermieyati samsudin menafikan dakwaan beliau pernah menyeleweng dana pilihan raya puteri umno malaysia pada pendedahan ahli parlimen pasir salak, tajuddin abdul rahman mengenai wujudnya gerakan dalam umno menyokong anwar perbahasan sidang parlimen mula tegang mengenai isu hudud maklumat lanjut sila layari klpos . ahli parlimen pokok sena datuk mahfuz omar mendakwa umno mengamalkan politik munafik dengan tidak mahu menyokong pas minta dahulukan usul pembentangan rang undang undang (ruu) persendirian berkaitan hudud di parlimen. itu kata ketua pembangkang datuk seri anwar ibrahim berkata, keputusan parti itu berhubung isu hudud tidak berubah dan masih sama ahli parlimen lahad datu, datuk mohamaddin ketapi mengumumkan keluar parti pribumi bersatu malaysia (bersatu) dan ahli parlimen pas pokok sena, datuk mahfuz omar meluahkan kekecewaannya dengan keputusan speaker dewan rakyat,

Related image with Beri Masa Anggota Parlimen Bahas Isu Hudud

Related image with Beri Masa Anggota Parlimen Bahas Isu Hudud

Leave a Reply

Your email address will not be published.