Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

De bus vertrekt op 11 maart om 17.30 uur naar waalwijk vanaf de voorzijde van het fortuna sittard stadion. meer informatie heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het fortuna supporters collectief via 06 – 38130110. zij beantwoorden uw vragen graag. Het supporterscollectief fortuna sc organiseert ook naar de wedstrijd fc volendam fortuna sittard een (verplichte) combireis. de kosten voor leden van fortuna sc bedragen €25 voor de bus inclusief entreekaart, niet leden betalen €30 euro. de bussen (één bus zit inmiddels al helemaal vol) vertrekken zondag om 9.45 uur vanaf de voorzijde van het offermans joosten stadion. bij aankomst in. De 800 kaarten voor de busreis naar sparta zijn vandaag in een mum van tijd uitverkocht. om precies te zijn werd het 800ste en laatste kaartje om 20.29uur verkocht. in ruim een uur tijd was het dus uitverkocht! uiteraard betekent dit dat de verder geplande verkoopdata komen te vervallen. Supporters die vrijdag met de auto naar het stadion komen voor de busreis naar utrecht, kunnen in de parkeergarage van het stadion parkeren. let op: het is belangrijk dat je na het parkeren direct bij de receptie een uitrijkaart koopt a €5,00. na terugkomst uit utrecht is de receptie gesloten. er is parkeergelegenheid voor 500 auto’s. Er is dus geen mogelijk om zelf per auto naar waalwijk af te reizen. kaarten kosten voor leden van fanclub d’n twellefde man € 18, terwijl niet leden € 23, betalen. er mogen maximaal 12 bussen ingezet worden om 650 supporters naar waalwijk te vervoeren (meer bussen passen er niet in de bussluis).

Alle Info Uitwedstrijd Jong Fc Utrecht Fortuna

Alle Info Uitwedstrijd Jong Fc Utrecht Fortuna

Wil je nog mee met de bus mee naar sittard geef je snel op! vrijdag 27 augustus 2021 fortuna sittard rkc waalwijk kosten: €20, aftrap: 20.00 uur vertrek: 17.30 uur. geef je snel op door te appen naar 06 14136592 geef in het bericht je naam, geboortedatum en relatienummer van je seizoen of clubkaart door! zorg dat je een geldige qr code hebt. "ik ben hier altijd eerlijk over geweest naar iedereen: ik wil gewoon eredivisie voetbal spelen. ik ben inmiddels al 25, dus als ik ooit een stap wil maken, moet ik dat nu doen. de kans is groter. Daarnaast zal deze busreis in het teken staan van de waalwijk fanatics. de drankprijs zal eenmalig verhoogd worden naar €1,50 per stuk waarvan de opbrengst naar onze sfeergroep gaat! een goede reden om een drankje extra te nemen. tot zondag. bestuur en vrijwilligers svrkc & waalwijk fanatics.

Info Jong Ajax Fortuna Sittard Uitverkocht Fortuna

Info Jong Ajax Fortuna Sittard Uitverkocht Fortuna

Update Jong Psv Fortuna Sittard Fortuna Supporters

Update Jong Psv Fortuna Sittard Fortuna Supporters

Alternatief Instapmoment Busreis Rkc Fortuna Supporters

Alternatief Instapmoment Busreis Rkc Fortuna Supporters

Matchdays I Fortuna Sittard

matchdays: fortuna sittard supporter wilco zeelen. wekelijks laten wij een matchday van de jupiler league zien vanuit een rijswijk meest groene stad van 2021 de gemeente rijswijk is winnaar van de groene stad challenge 2021. dit is een busreizigers in achterhoek vallen flauw in overvolle bus lichtenvoorde doetinchem de bussen op lijn 74, tussen rkc waalwijk kan vrijdagavond kampioen worden van de jupiler league en dat betekent stressen voor de supportersvereniging. video van fortuna fans. we waren aanwezig bij de wedstrijd tussen fortuna sittard en jong psv. door de 1 0 overwinning promoveerde fortuna na 16 onder de bezielende leiding van rene (bril) stoop zijn de az supporters op weg met touringcarbedrijf van diepen naar de supportersvereniging vak p van fc twente stapt naar de rechter om af te dwingen dat de sluiting van het home van de beschrijving. rkc fc utrecht seizoen 99 00 de geledingen in en rond de club moeten zich maar uitspreken of dit gedrag te toleren valt. een grote groep roda supporters heeft in kerkrade de spelers van de kerkraadse club opgewacht na de roemloze nederlaag 8 minuten durend filmpje over een vaste groep az supporters uit waarland en de noord op weg naar de bekerfinale in de kuip in wienuh en marco @ bt. samenvatting van de wedstrijd fortuna sittard rkc waalwijk (6 0) van 08 december 2017.

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters