Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Fortuna sc heeft, samen met de politie sittard, de lokale driehoek in waalwijk zover gekregen om een tweede opstappunt te mogen organiseren voor supporters die vanuit het noorden komen. dit instapmoment zal plaatsvinden in nederweert bij het ac restaurant langs de a2. voorwaarde: het instapmoment in nederweert is echt uitsluitend bedoeld voor de supporters die op geen enkele wijze kunnen. Het supporterscollectief fortuna sc organiseert ook naar de wedstrijd fc volendam fortuna sittard een (verplichte) combireis. de kosten voor leden van fortuna sc bedragen €25 voor de bus inclusief entreekaart, niet leden betalen €30 euro. de bussen (één bus zit inmiddels al helemaal vol) vertrekken zondag om 9.45 uur vanaf de voorzijde van het offermans joosten stadion. bij aankomst in. De bus vertrekt op 11 maart om 17.30 uur naar waalwijk vanaf de voorzijde van het fortuna sittard stadion. meer informatie heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het fortuna supporters collectief via 06 – 38130110. zij beantwoorden uw vragen graag. Aangezien het potje op 8 april tegen sparta niet geheel onbelangrijk zal worden in de strijd tegen degradatie, heeft fortuna sittard in overleg met de supportersvereniging besloten om de busreis naar die wedstrijd gratis te verzorgen. 800 supporters kunnen gratis mee, je hoeft alleen het entreebiljet te kopen (fl12,50). dit laat onverlet dat je natuurlijk read more. • alle combikaarten zijn uitverkocht, inschrijven voor de busreis is dan ook niet meer mogelijk. na de wedstrijd kan er in het uitvak enig oponthoud plaatsvinden. we verzoeken alle supporters rustig te wachten totdat de poorten opengaan en dan direct naar de gereedstaande bussen te gaan.

Alle Info Uitwedstrijd Jong Fc Utrecht Fortuna

Alle Info Uitwedstrijd Jong Fc Utrecht Fortuna

Neem voor vragen of nadere informatie contact op met het buscomité van fortuna sc: 06 38130110 . eigen vervoer . ook supporters die met eigen vervoer naar eindhoven willen reizen, kunnen vrijdag hun omwisselbiljet kopen. deze kosten €12 per stuk. alle parkeerkaarten zijn uitverkocht. Uitverkocht! – verkoopinformatie uitwedstrijden rkc waalwijk en heracles almelo. rkc waalwijk willem ii de supportersclub willem ii en stichting kingzine organiseren op dinsdag 21 september een busreis naar de wedstrijd rkc waalwijk willem ii. het betreft hier een verplichte buscombi. 18:35 => uitverkocht. rkc willem ii stichting kingzine en de supportersclub willem ii organiseren op dinsdag 21 september een busreis naar de wedstrijd rkc– willem ii. het betreft hier een verplichte buscombi. de bussen vertrekken vanaf 19.30 uur vanaf het koning willem ii stadion richting waalwijk, waar om 21.00 uur de aftrap is.

Uitvak Almere Uitverkocht Fortuna Supporters Collectief

Uitvak Almere Uitverkocht Fortuna Supporters Collectief

Slot Na Feyenoord Nec: 'door Supporters En Karakter Van Het Team Hebben We Nog Gewonnen'

voor arne slot was de zege die feyenoord zaterdagavond in extremis boekte tegen nec een opluchting. hij gaf na de 2 3 weinig meer voor de kansen van zijn fortuna sittard rkc 3 2 03 12 1998. fortuna middenvelder tesfaldet tekie kan na twee wedstrijden al twee assists opschrijven. hij bediende mats seuntjens in de aansluitingstreffer tegen rkc fortuna supporters collectief, de officiële supportersvereniging van fortuna sittard, daar wil jij toch ook lid van zijn? #wijstrijdenvooronzehelden. video van fortuna fans. guus til maakte in de bizarre slotfase van de wedstrijd van feyenoord tegen nec (5 3) twee belangrijke goals. hij was verantwoordelijk voor de 3 3 en maakte op de markt in sittard werd een geweldig promotiefeest gevierd door fortuna sittard en zijn supporters. in deze video de high lights van deze dag. fortuna sittard mvv maastricht 2005 2006. telstar tegen fortuna.

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters