Scroll to Top

Groepsaccommodatie Giesegrad

By boredmonday / Published on Friday, 17 Feb 2017 21:54 PM / No Comments
Groepsaccommodatie Giesegrad Youtube

Groepsaccommodatie Giesegrad Youtube

Sfeervol en comfortabel. vakantieboerderij giesegrad is een accommodatie met 6 grote slaapkamers en veel ruimte, sfeer en heeft alle middelen om u een comfortabele vakantie te bieden. benieuwd naar wat giesegrad nog meer voor u in petto heeft? bekijk de accommodatie. Inrichting. de totale woonoppervlakte van de groepsaccommodatie bedraagt 260 vierkante meter. de ruime huiskamer van vakantieboerderij giesegrad is sfeervol ingericht en voorzien van een zithoek en een grote eettafel. de accommodatie is voor maximaal 16 personen. via de grote tuindeuren heeft u uitzicht en toegang tot het terras en de mooi. Groepsaccommodatie giesegrad voor 16 personen met 6 slaapkamers is gelegen in een schitterende omgeving met bos, heide en zandverstuivingen. vakantiehuis giesegrad in sint anthonis (brabant) 0. Activiteiten. er is genoeg te doen in de buurt van vakantieboerderij giesegrad. om u een idee te geven welke activiteiten u kunt ondernemen, hebben we hier een selectie staan. u kunt door middel van de tabbladen hieronder kiezen welke activiteiten u wilt bekijken. sportieve activiteiten. © 2022 vakantieboerderij giesegrad | tel: 0485 38 16 01 | mail: [email protected]

Tuin Groepsaccommodatie Giesegrad

Tuin Groepsaccommodatie Giesegrad

Wat een héérlijk weekend (19 22 nov. 2021) hebben wij gehad in de woonboerderij giesegrad. zeer complete inrichting, zowel in de keuken als in de kamer en slaapkamers. buiten hebben de kinderen zich uitstekend vermaakt met allerlei speeltoestellen en zoals al meer te lezen was, was bij ons ook de trampoline zeer in trek. Vakantieboerderij giesegrad ligt in het buitengebied van het brabantse sint anthonis, op ongeveer een kilometer afstand van het dorpscentrum. in dit gezellige pittoreske dorpje vindt u diverse terrasjes en eetgelegenheden. uw groenten en fruit kunt u halen bij de buren. verdaasdonk, een tuinder en een lokaal begrip, bevindt zich namelijk twee deuren verder dan vakantieboerderij […]. Paintballen in de bossen in wanroij.

Groepsaccommodatie Giesegrad

vakantieboerderij sint anthonis. bekijk de beelden van onze accommodatie "de smokkelhut". meer informatie vindt u op vakantieboerderij depionier.nl. bekijk de film en krijg een goede indruk van accommodatie "het pioniershuis". meer informatie vindt u ook op vakantieboerderij giesegrad in sint anthonis, rust, ruimte en luxe. alle scholen voor voortgezet onderwijs in de regio rotterdam rijnmond ontvangen vanuit het cjg het schoolgezondheidsprofiel. wethouder jan nieuwenhuis vertelt in dit filmpje wat voor regelingen er zijn als u een lager inkomen heeft. een bedrijfsuitje, teamdag of vriendenweekend met 48 personen in de regio eindhoven – tilburg vraagt om een op 6 juli werden in de bossen van reek 2 boomhutten officieel geopend door wethouder maathuis. deze boomhutten horen bij bekijk voor meer informatie: groepen.nl groepsaccommodatie niederlande limburg arcen arc 822 de bekijk de impressiefilm van onze vakantieboerderij de pionier met alle accommodaties en faciliteiten. gelegen in ysselsteyn in heerlijk weg van alle drukte zie hier ook hoe mooi de omgeving is. vakantieboerderijvoorst.nl ruim vakantiehuis voor 18 personen in de achterhoek gelderland met sauna en jacuzzi. presentatie vakantieboerderij in noord limburg.

Related image with Groepsaccommodatie Giesegrad

Related image with Groepsaccommodatie Giesegrad

Leave a Reply

Your email address will not be published.