Scroll to Top

Perdana Menteri Adakan Lawatan Kerja Ke Johor

By boredmonday / Published on Friday, 18 Feb 2022 01:52 AM / No Comments
Lawatan Kerja Menteri Besar Johor Ke Jccd Permodalan Darul Ta Zim

Lawatan Kerja Menteri Besar Johor Ke Jccd Permodalan Darul Ta Zim

Johor mengundi 2022. pm cadang adakan lawatan kerja ke china, timur tengah. perdana menteri datuk seri ismail sabri yaakob. 13 02 2022 02:24 pm. Bernama menyediakan sumber terkini maklumat berita sahih dan komprehensif kepada umum dan agensi media. berita kami dipaparkan di laman web bernama ; siaran bernama tv: saluran astro 502, saluran unifi tv 631, saluran mytv 121 iflix; dan siaran bernama radio di frekuensi fm93.9 bagi lembah klang, johor (fm107.5), kota kinabalu (fm107.9) and kuching (fm100.9). Putrajaya: perdana menteri malaysia datuk seri ismail sabri yaakob akan mengadakan lawatan rasmi ke bandar seri begawan dari 14 hingga 15 februari 2022, lawatan rasmi pertamanya ke brunei sejak menjadi perdana menteri malaysia pada 21 ogos tahun lepas. wisma putra berkata dalam lawatan itu ismail sabri dijadual menghadap sultan brunei, sultan. A. singapura menteri pembangunan sosial dan keluarga singapura, masagos zulkifli akan mengadakan lawatan kerja selama tiga hari ke malaysia mulai khamis (3 februari). kementerian pembangunan sosial dan keluarga republik itu dalam satu kenyataan berkata, masagos dijangka mengadakan pertemuan dengan menteri di jabatan perdana menteri (hal ehwal. Putrajaya, 18 mei — timbalan menteri luar datuk kamarudin jaffar akan mengadakan lawatan kerja ke uzbekistan dari 19 hingga 21 mei dan kazakhstan dari 22 hingga 25 mei.

Najib Tiba Di Jeddah Untuk Lawatan Kerja Ke Arab Saudi Semasa Mstar

Najib Tiba Di Jeddah Untuk Lawatan Kerja Ke Arab Saudi Semasa Mstar

08 05 2022 11:21 am. advertisement. putrajaya, 8 mei (bernama) timbalan menteri luar datuk kamarudin jaffar akan mengadakan lawatan kerja ke united kingdom (uk) dari 8 hingga 11 mei. semasa lawatan itu, beliau dijadual bertemu penyandang setiausaha agung pertubuhan komanwel, patricia scotland untuk berbincang dan bertukar pandangan berkenaan. Timbalan menteri luar adakan lawatan kerja ke uzbekistan, kazakhstan. putrajaya, 18 mei (bernama) timbalan menteri luar datuk kamarudin jaffar akan mengadakan lawatan kerja ke uzbekistan dari 19 hingga 21 mei dan kazakhstan dari 22 hingga 25 mei. kementerian luar (wisma putra) dalam satu kenyataan pada rabu berkata di uzbekistan, kamarudin. Berita pilihan hal ehwal islam 2 mac 2022 28 rejab1443h 1️⃣ dua dos vaksin boleh ke terbaik isu afghanistan lawatan kerja duta khas perdana menteri ke.

Perdana Menteri Adakan Lawatan Kerja Ke Johor

perdana menteri, datuk seri ismail sabri yaakob mengadakan lawatan kerja ke johor, hari ini. ini merupakan kunjungan rasmi perdana menteri, tan sri muhyiddin yassin tiba di istana bukit serene kira kira 9.30 pagi tadi untuk mengadap sultan johor, ikuti perkembangan semasa yang sahih di semua pautan media sosial rasmi berita rtm: portal rasmi berita rtm perdana menteri datuk seri ismail sabri yaakob tiba di washington dc untuk lawatan kerja empat hari. beliau tiba di pangkalan perdana menteri, datuk seri ismail sabri yaakob tiba di london, united kingdom bagi menghadiri beberapa acara di ibu kota itu. buletinbernama: perdana menteri datuk seri ismail sabri yaakob menyifatkan lawatan kerja empat harinya ke amerika syarikat video kompilasi program program yab perdana menteri semasa lawatan kerja dan menghadiri united nation general assembly timbalan perdana menteri datuk seri ismail sabri yaakob menamatkan lawatan tidak rasmi ke johor bahru, sekitar 3.55 petang buletinbernama: perdana menteri datuk seri ismail sabri yaakob tiba di jakarta indonesia hari ini bagi memulakan lawatan kerja datuk seri ismail sabri yaakob yang baru mengangkat sumpah jawatan sebagai perdana menteri pada sabtu, dijadual perdana menteri, datuk seri ismail sabri yaakob selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa kuching (kia) untuk menteri besar johor, datuk hasni mohammad, memulakan tugas secara rasmi pada ahad, 1 mac, selepas mengangkat sumpah

Related image with Perdana Menteri Adakan Lawatan Kerja Ke Johor

Related image with Perdana Menteri Adakan Lawatan Kerja Ke Johor

Leave a Reply

Your email address will not be published.