Scroll to Top

Scammer Kantoi Menipu Suka Hati Nak Makan Duit Aku %f0%9f%98%a4

By boredmonday / Published on Tuesday, 18 Feb 2014 02:39 AM / No Comments
Scammer Kantoi Menipu Suka Hati Nak Makan Duit Aku Youtube

Scammer Kantoi Menipu Suka Hati Nak Makan Duit Aku Youtube

Heyyoo guys! so in this video aku nak cerita pengalaman aku hampir di scam oleh scammer yg tak bijak ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃso promise me tgk sampai habis eh ๐Ÿ˜˜dont forget to l. #scammer#macauscam. Scammer nak try tipu mangsa tapi kantoi mangsa ajak sembang pasal scammer issue, dia layan je addy kana bukanlah bos besar tp ade org lain lagi bisnes as usual dia yakin bos dia boleh lepas, konon sbb ade . scammer try nak sedapkan hati, konon tipu org ade duit salah je, padahal. Kantoi menipu, scammer kemalangan lari lintang pukang by [email protected]naksyudah 12:37:00 pm united kingdom video seorang penunggang motosikal yang cuba membuatkan dirinya kemalangan yang dipercayai untuk menuntut pampasan dari pemandu kereta, viral di media sosial. Mungkin si penipu01 ni dah rasa yg aku tahu dia nak tipu aku dia stop replay chat aku. bangga la jgk sbb dpt kalahkn scammer ni. tiba tiba si penipu02 ni muncul la pulak lagi dia cakap yg aku ni melakukan penipuan dlm jual beli di mudah siap nak hantar polis datang rumah dlam tempoh 24 jam. dia pikir aku masih takut kat drng tu.

Scammer Kantoi Menipu! Suka Hati Nak Makan Duit Aku ๐Ÿ˜ค

heyyoo guys! so in this video aku nak cerita pengalaman aku hampir di scam oleh scammer yg tak bijak ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ so promise me scammer #sembangabangpolis #scamalert masih ada mangsa yang terpedaya. tanggungjawab kita bersama untuk membantu ini adalah usaha aku menangkap scammer. boleh katakan lebih 10 kali pelbagai cara scammer2 try nak menipu aku cuba today's video is all about spooking scammers with insider information! subtle hints at this scammers real name, boss, location avoiding scammers, touts and hustlers is a big part of travelling in a touristic part of india. in jaipur this is as true as anywhere in i deleted over a million of this scammers files then destroyed his call center! i deleted over a million files from a i put $110000 in a fake bank and convinced some scammers that i spent it all! โ–ป watch the next call live: twitch.tv kitboga these scammers operate near atms and their trick is kinda clever. how it works and how to avoid it? where are they from and the last place that you'd think would try to scam you would be a pharmacy in a non touristic area, right? all medication in international scammers are a real threat and then there's these guys! scamming people out of their hard earned money while

Related image with Scammer Kantoi Menipu Suka Hati Nak Makan Duit Aku ๐Ÿ˜ค

Related image with Scammer Kantoi Menipu Suka Hati Nak Makan Duit Aku ๐Ÿ˜ค

Leave a Reply

Your email address will not be published.