Scroll to Top

Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

By boredmonday / Published on Thursday, 17 Feb 2022 21:40 PM / No Comments
Selectie Kijkt Terug Op Een Prima Trainingskamp In Spanje

Selectie Kijkt Terug Op Een Prima Trainingskamp In Spanje

Psv zou dinsdag richting spanje vliegen voor een trainingskamp, maar de club heeft besloten om toch in nederland te blijven. aanleiding zijn meerdere positieve coronatest binnen de selectie. "nadat gebleken is dat een deel van de selectie maandag positief testte op corona, is besloten om in eindhoven te blijven. Psv gaat in de winterstop op trainingskamp naar spanje. vanwege de coronapandemie was het onzeker of trainer roger schmidt met zijn selectie naar het buitenland zou kunnen gaan, maar de club laat. Psv heeft het trainingskamp in spanje alsnog afgezegd: te veel besmettingen in de selectie. video psv heeft dinsdag alsnog besloten om niet af te reizen naar het spaanse marbella. de ploeg van. Op vier januari zal de eindhovense selectie afreizen naar marbella, zo is te lezen op de site van nu.nl. het trainingskamp in spanje zal zes dagen in beslag nemen. op 23 december speelt psv is eigen huis de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. de competitie wordt voor de eindhovenaren op 16 januari weer hervat. Psv heeft het trainingskamp in marbella afgezegd vanwege meerdere coronagevallen. in plaats daarvan blijft de selectie van trainer roger schmidt in eindhoven. psv zou dinsdagochtend naar spanje.

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Dag 4 Video De Graafschap

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Dag 4 Video De Graafschap

Psv heeft het voornemen om in januari een trainingskamp in spanje te beleggen. de ploeg van roger schmidt bereidt zich als het volgens de regels allemaal kan in marbella voor op de tweede seizoenshelft in het nieuwe jaar. tussen 4 en 10 januari verblijven de eindhovenaren in zuid spanje en ze spelen daar ook een oefenduel. Eerder besloot feyenoord vanwege coronabesmettingen binnen de selectie niet op trainingskamp in het buitenland te gaan. de rotterdammers zijn wel van plan om voor het oefenduel met club brugge heen en weer naar spanje te vliegen.in tegenstelling tot psv en feyenoord lijkt ajax niet getroffen door een corona uitbraak. Rohda raalte is in last na een beladen trainingskamp in spanje wat een commotievolle staart krijgt, waarin zelfs de eredivisievrouwen van psv een bijrol spelen. 10 januari play.

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Regio8

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Regio8

Psv Nl Trainingskamp Spanje Met Twee Oefenduels

Psv Nl Trainingskamp Spanje Met Twee Oefenduels

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Dag 3 Video De Graafschap

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Dag 3 Video De Graafschap

Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

door de winterse omstandigheden in nederland gaat psv toch een paar dagen op trainingskamp in spanje. ook de beeldverslag van het trainingskamp dat de a selectie van swz boso sneek begin januari 2019 belegde in lloret del mar, spanje. dante rigo en psv hebben een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. de net pas 18 jaar geworden middenvelder jong psv verblijft momenteel op trainingskamp in oliva, spanje. tijdens de eerste volle dag aan de spaanse kust werd er veel mooie goals op dag 3 en we komen meer te weten over de muzieksmaak van zinchenko. kijk op ons kanaal voor alhaurin el grande nec en vitesse zijn voortijdig naar huis gegaan van hun trainingskamp. daarmee corrigeren ze eigenlijk in mirror talk gaan jonge voetballers uit de eredivisie een persoonlijk gesprek aan met kenneth perez. in deze aflevering is de eerste volledige trainingsdag in spanje wordt door spelers en technische staf optimaal benut. tweemaal wordt er getraind op geen vlog vandaag, wel een uitgebreid interview met dirk abels en justin lonwijk. ▻subscribe now alhaurin el grande nec breekt het trainingskamp in spanje per direct af. de nijmeegse club is bezig om de terugreis te regelen jong psv is vandaag aangekomen in het spaanse oliva voor een trainingskamp van zes dagen. kijk op ons kanaal vorige week verbleef fc twente in het spaanse san pedro del pinatar ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. in deze

Related image with Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

Related image with Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.