Scroll to Top

Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1

By boredmonday / Published on Thursday, 18 Feb 2021 04:16 AM / No Comments
Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1 Youtube

Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1 Youtube

Vanmorgen 30 juni mochten een loodzware transformator van tennet onthalen in de eemshaven. vrijdag 26 juni is hij door producent royal smit in nijmegen op t. Het eerste deel van het transport van de transformator voor hoogspanningsstation breukelen kortrijk is succesvol gelopen. de transformator kwam zaterdag 24 september aan het eind van de avond aan op de hijslocatie op het amsterdam rijnkanaal. vanmorgen vroeg om iets over 2 uur begon mammoet met het hijsen van de transformator vanaf het schip op het amsterdam rijnkanaal over de spoorlijn heen. Gisteren zijn de drie transformatoren van elk 200 ton voor de cobracable aangekomen in eemshaven. de enorme trafo's komen te staan in het in aanbouw zijnde converter station van de cobracable. cobracable is de onderzeese elektriciteitskabel tussen nederland en denemarken die wordt gebouwd door tennet en haar deense partner energinet. In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september 2016 voerde mamoet in opdracht van tennet een spectaculair transport uit van een loodzware transformator v. Electricity transmission system operator, tennet, has officially opened a special cable storage facility in eemshaven, the netherlands. the facility provides 2.309 square meters of floor space, enabling the storage of up to 4,600 tonnes of high voltage electricity cables. the cables concerned measure between 10 and 24 cm in diameter, with weights ranging from 30 to 100 […].

Timelapse Plaatsing Transformator Eemshaven Deel 3 Youtube

Timelapse Plaatsing Transformator Eemshaven Deel 3 Youtube

Vierverlaten eemshaven deel 1 load door bram gaastra » zo 29 nov 2020, 14:23 de afgelopen 3 weekenden heb ik bij vierverlaten brillerij en eemshaven veldwerk gedaan en gefotografeerd. In de afgelopen zomermaanden zijn er vier transformatoren van ieder meer dan 170 ton vanuit de stad linz in oostenrijk naar borssele getransporteerd. van. Deze week heeft het kabinet met de 'routekaart windenergie op zee 2030' zijn plannen voor de doorgroei van windenergie op zee tussen 2024 en 2030 gepresenteerd. deze routekaart geeft aan welke windenergiegebieden op de nederlandse noordzee wanneer en met welke omvang uitgegeven en in gebruik genomen worden. de voortzetting van dit succesvolle beleid van ezk voor wind op zee geeft zowel de.

320 Ton Wegende Transformator Gelost Voor Tennet Eemshavenonline

320 Ton Wegende Transformator Gelost Voor Tennet Eemshavenonline

Zwaar Transport In De Eemshaven Transformator Van 320 Ton Over De

Zwaar Transport In De Eemshaven Transformator Van 320 Ton Over De

Transformatortransport Tennet Eemshaven (deel 1)

vanmorgen 30 juni mochten een loodzware transformator van tennet onthalen in de eemshaven. vrijdag 26 juni is hij door vrijdag 3 juli vervolgde de 334 ton wegende transformator op een grote dieplader van wagenborg zijn route over de weg naar het in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september 2016 voerde mamoet in opdracht van tennet een spectaculair transport uit eenmaal aangekomen op het hoogspanningsstation in eemshaven wordt de transformator op zijn plek geschoven. dit duurt ook het tweede deel van het transformatortransport naar breukelen kortrijk is succesvol verlopen. afgelopen nacht legde vanaf 1 maart is in nijlicht in de eemshaven het tennet informatiecentrum geopend. belangstellenden kunnen er terecht met tennet versterkt het hoogspanningsnet in eemshaven voor duurzame energie. de komende jaren komen in dit wind, regen, zon en sneeuw, onder deze omstandigheden zijn de eerste hoogspanningslijnen (geleiders) bij eemshaven en

Related image with Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1

Related image with Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.