Scroll to Top

Verdens Kraftigste Vandpistol Tezter

By boredmonday / Published on Wednesday, 17 Feb 2021 23:37 PM / No Comments
Vandpistoler

Vandpistoler

Dagens video står i vandets navn, da alt vi tezter i dag, har noget med vand at gøre :)find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg. Tortenskjold merch | tortenskjold.dk merch link til spillet | store.steampowered app 1290000 medlemskab | c. Nerf super soaker floodinator – vannpistolen med den største tanken. nerf super soaker barracuda – liten enkel å bruke og best i test. nerf super soaker blaster xp100 – klassisk vannpistol med pumpe og lufttrykk. nerf super soaker twin tide vannpistol. nerf super soaker fortnite ts r – beste fortnite vannpistol. Alle de vandpistoler, vi kiggede på. spyratwo – verdens mest kraftfulde vandpistol. nerf super soaker roboblaster. nerf super soaker floodinator. nerf super soaker barracuda – lille, nem at bruge og bedst i test. nerf super soaker blaster xp100 – klassisk vandpistol med pumpe og lufttryk. nerf super soaker twin tide. I videoen herunder kan du nemlig se den tidligere nasa ingeniør og r, mark rober, som har bygget verdens største vandpistol. annonce vi (og nok alle mennesker i hele verden) vil vove at påstå, at den er livsfarlig, da den fyrer sin stråle afsted med hele 438 km t.

Danskere Børn Har For Meget Magt Og De Yder For Lidt Politiken Dk

Danskere Børn Har For Meget Magt Og De Yder For Lidt Politiken Dk

Super soakeren var den første vandpistol, der med en pumpe opbygger et tryk og derfor kan skyde meget længere. se her i ingeniørens sommergrafik, hvordan den virker. af lasse gorm jensen 26. jul 2019 kl. 13:30 0. Verdens største (og mest kraftfulde) vandpistol kan sprænge gennem en rude af glas. vandkæmper i gården er måske netop blevet atomkraft. en tidligere nasa ingeniør har designet vandmættet kanon, der ikke kun er den største i verden, men sandsynligvis den mest kraftfulde, der er i stand til at sprænge glas med en 272 mph torrent. Fire fighting systems of norway har testet en ny vandkanon der ifølge virksomheden er verdens hidtil kraftigste. vandkanonen har en kapacitet på 70.000 liter i minuttet og kan levere et ton vand i sekundet på en afstand af op til 200 meter.

Vandpistol 450 45cm Kan Skyde Op Til 6 Meter Køber Du Billigt Her

Vandpistol 450 45cm Kan Skyde Op Til 6 Meter Køber Du Billigt Her

Attrappistol Til Selvforsvarsøvelser

Attrappistol Til Selvforsvarsøvelser

Verdens Kraftigste Vandpistol! | Tezter

dagens video står i vandets navn, da alt vi tezter i dag, har noget med vand at gøre 🙂 find mit merchandise her: 100.000 lumen så kraftig er verdens kraftigste lommelygte, og den tester vi i dag, sammen med andre fede ting! find mit jeg har fundet nogle både sjove, underlige, og ret klamme ting som vi tezter i dag find dit tezter merch her: lysdragter er seriøst cool! find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg ▷ hvis du trykker på abonner, i dag tager vi et kig på 3 helt unikke ting! find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg ▷ hvis du trykker på jeg er rejst til ljubljana i slovenien, sammen med daniel fra 10 ud af 10. vi er blevet inviteret af dd squad til et kæmpe event i i dag tester vi nogle super fede ting til sommeren! find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg ▷ hvis du et sæde til sin segboard!? behøver jeg sige mere? noget af det sjoveste jeg har prøvet længe! ▷ tjekkarten er udgået i denne serie køber jeg produkter og prøver dem ♕jeg kan ogsÅ fØlges her♕ min gaming kanal endnu engang tezter vi en masse nye sjove ting! hvad mon er bedst? find mit merchandise her: spyra 2 water gun. next level water gun blasting ball aluminum cups. spyra .

Related image with Verdens Kraftigste Vandpistol Tezter

Related image with Verdens Kraftigste Vandpistol Tezter

Leave a Reply

Your email address will not be published.