Scroll to Top

Zikina Dinastija Dara Sekretarica

By boredmonday / Published on Monday, 18 Feb 2013 01:10 AM / No Comments
Zikina Dinastija Na Darinom Grobu Youtube

Zikina Dinastija Na Darinom Grobu Youtube

Zikina dinastija dara sekretarica. Facebook zikinadinastija1. Niste znali. her Žika! seĆate li se Čuvene dare iz 'Žikine dinastije'?: moždani udar joj promenio sve! popularnu nekadašnju glumicu daru Čalenić svi znaju kao ženu Žike pavlovića u kultnom filmu "Žikina dinastija". njena rečenica "ljubi ga majka" se i dan danas koristi i zauvek će biti upamćena. Dara iz filma "Žikina dinastija" doživela veliku tragediju nakon koje ništa više nije bilo isto, njegovu smrt nikada nije prebolela! alo.rs Đ.m. zabava. 2021 03. Popularna dara iz "Žikine dinastije" danas je u invalidskim kolicima i mnogima je neprepoznatljiva dara Čalenić rođena je 18. jula 1934. godine u novom sadu. mlađim generacijama, kada kažete njeno ime, morate da dodate i ono "ljubi ga majka", jer je poznaju samo kao Žikinu daru iz "ludih godina" i drugih filmova o mariji i bobi.

žikina Dinastija Novi Serijal Magazin Showtime

žikina Dinastija Novi Serijal Magazin Showtime

Evo zašto je gidra poklanjao "kuranfile" frau elzi! glumicu daru Čalenić i dan danas svi pamte po "Žikinoj dinastiji", i po čuvenoj rečenici "ljubi ga majka". uloga supruge Žike pavlovića donela joj je veliku slavu, ali je ona u jednom trenutku ipak odlučila da prekine ugovor zbog čega je legendarni gidra ostao bez svoje partnerke. Glumica dara Čalenić, koja je svima poznata kao dara iz "Žikine dinastije", preminula je noćas u 87. godini nakon duge i teške bolesti uloge u "Žikonoj dinastiji", donela joj je slavu, ali je ona u jednom trenutku odlučila da prekine ugovor zbog čega je čuveni gidra ostao bez svoje partnerke, te je u seriji ljubav i utehu nalazio u mnogim novim ženama. Superstar. #343 od 12.03.2021. sahrana će biti održana u krugu najuže porodice, u novom sadu. dara Čalenić rođena je 18. jula 1934. godine u novom sadu, gde je završila osnovnu školu, gimnaziju i srednju glumačku školu pri srpskom narodnom pozorištu. prvi angažman dobila je 1949. godine u narodnom pozorištu u kraljevu, zatim.

Ovo Je Pravi Razlog Zašto Je Dara Otišla Iz žikine Dinastije

Ovo Je Pravi Razlog Zašto Je Dara Otišla Iz žikine Dinastije

Zikina Dinastija Dara Sekretarica

zikina dinastija dara sekretarica. Жика и Дара. iju,Žiko,otkud ti? kako otkud ja,pa sa onoga sveta Što se nisi najavio? kako da se najavim kad nemaš telefax? je li daro,koji

Related image with Zikina Dinastija Dara Sekretarica

Related image with Zikina Dinastija Dara Sekretarica

Leave a Reply

Your email address will not be published.